EPA

Sportski direktor Bayerna nakon sinoćnje utakmice

Brazzo pun ironije: Top, top smo bili! Sad me pustite da idem kući, ok?

Hasanu Salihamidžiću nije bilo pretjerano do priče nakon sinoćnje utakmice protiv Bochuma.

Njegov Bayern jedva je prošao u daljnju fazu njemačkog DFB Pokala. Na gostovanju kod drugoligaša Bochuma je Bayern gubio sve do 83. minute, a iako su u finišu Bavarci uspjeli da preokrenu rezultat i slave, kritike nisu izostale.

Po završetku utakmice nezadovoljstvo među igračima Bayerna je bilo evidentno, a pred novinare je stao i sportski direktor Hasan Salihamidžić čija je izjava bila više ironična.

"Bila je ovo top večer, top, top. Igrali smo jako dobro, zaista smo dobro odigrali", kazao je ironično Brazzo, a onda je ozbiljnijim tonom počeo da govori:

"Teško je sada bilo šta analizirati, pa to nećemo ni činiti. Moramo ovo ostaviti prije iza nas i okrenuti se sljedećoj utakmici s Eintrachtom. Na kraju je najvažnije što smo se plasirali u naredni krug", dodao je.

Mnogi su novinari željeli postaviti pitanja Salihamidžiću, ali on nije bio raspoložen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Iz ljubaznosti sam stao pred vas, a sad vas molim da me pustite da idem kući. Ok?", poručio je nekadašnji  reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Golove za Bayern sinoć su, podsjetimo, postigli Gnabry i Muller.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.