S njim nikada nije dosadno

Đoković nasmijao mnoge: 'Rado ću ga primiti...', 'Uh, to uopšte nije zvučalo dobro'

Kada je u pitanju srbijanski teniser Novak Đoković, s njim nikada nije dosadno, a dokaz za to je i konferencija za novinare nakon osvojenog Mastersa u Parizu.

Podsjetimo, popularni Nole je Masters u glavnom gradu Francuske osvojio bez izgubljenog seta čime je dodatno poboljšao ionako dobre rezultate ove sezone.

Zato i ne čudi da je od strane Asocijacije nacionalnih odbora balkanskih zemalja dobio priznanje za najboljeg sportistu Balkana. On je za tu informaciju saznao tek na pressici pa je napravio reakciju koja je nasmijala mnoge, uključujući i njega samog.

"Prvi put čujem za to. Pitat ću moj tim o tome, ali rado ću ga primiti", rekao je Nole pa onda shvatio kako je to zvučalo i dodao: "To nije zvučalo dobro, uopšte nije zvučalo dobro".

Kasnije je Đoković rekao kako će priznanje primiti u Londonu, tokom Davis Cupa ili na nekom drugom mjestu gdje bude u prilici.

Iako je iza njega još jedna fantastična sedmica, Đoković je pao na drugo mjesto ATP liste i sada tu poziciju zauzima Rafael Nadal. Mada, Novak ima priliku da na ATP Finalsu ponovo vrati prvo mjesto i tako 2019. godinu završi kao najbolji teniser.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.