Video: E. Dindić

Mladi fudbaler Slobode

Hodžić pred Željezničar: Trener im ima ligu u malom prstu

Naredno kolo Premijer lige BiH donijet će nekoliko zanimljivih duela, a jedan od njih svakako će biti i onaj na Tušnju, gdje će se sastati Sloboda i Željezničar.

Fudbaleri Slobode u posljednje vrijeme igraju znatno bolje, tamni oblaci nad Tuzlom se polako razilaze, a sutrašnji meč protiv Željezničara bit će im prilika da konačno upišu trijumf.

Na današnjem treningu, ujedno i posljednjem, razgovarali smo sa Armin Hodžićem koji je iznio svoja očekivanja glede nadolazeće utakmice.

"Dolazi nam u goste jedan kvalitetan tim, sa kvalitetnim trenerom koji ovu ligu ima u malom prstu. Tokom sedmice smo kvalitetno trenirali i svjesni smo da neće biti nimalo lako protiv Željezničara.
Pozivam publiku da dođe u što većem broju i nadam se na kraju povoljnom rezultatu", izjavio je Hodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi Hodžić u posljednje vrijeme sve više dobija priliku u prvom timu Slobode, a svojim igrama u potpunosti je opravdao povjerenje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.