Trener Sarajeva nakon remija u Bijeljini

Musemić: To Vi kažete da je sramotan potez, ja vodim ekipu!

Admin Čaušević

U izjavi poslije utakmice Husref Musemić je kazao da je utakmica na momente bila kvalitetna i da su njegovi izabranici imali situacija i da riješe susret.

U izjavi poslije utakmice Husref Musemić je kazao da je utakmica na momente bila kvalitetna i da su njegovi izabranici imali situacija i da riješe susret.

"Radnik je bolje otvorio utakmicu, bio je opasniji, onda smo mi preuzeli incijativu, gdje smo odigrali kvalitetno, ali nismo zabili gol."

"Na startu drugog dijela smo zabili gol takav kakav je, to nam je otvorilo da riješimo utakmicu, nismo uspjeli riješiti, Radnik se uspio dići, na kraju ovo je najrealniji rezultat. Imali smo dvije, tri situacije gdje smo mogli bolje odigrati."

!Mislim da je utakmica bila fer i sportski i da nije bilo nekih problema, osim što je bilo puno karton."

Novinara je zanimalo Musemićevo mišljenje o suđenju Elvisa Mujića i potezu FK Sarajevo da traži izuzeće sudije iz Banovića.

"To što Vi kažete da je sramotan potez to Vi kažete. Ne znam koliko je to sramotno. To su uradili ljudi koji vode Klub, ja vodim ekipu. Nisam nezadovoljan suđenjem, ne znam da li je bio penal kada je neko igrao rukom. Mislim da je podijelio dosta žutih kartona

"Mislim da Vam je pitanje dosta ironično, ali to je Vaše pravo, samo ne znam zbog čega ste ironični."

Nakon toga jedan od novinara je spomenuo situaciju kada je rukom van kaznenog prostora igrao golman gostiju Vladan Kovačević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"A o penalu ne pričate? Očigledno dobro poznajete pravila, teško je s Vama ući u diskusiju...Rekao sam da je utakmica bila konkretna. Ne znam situaciju oko Kovačevića, ne znam šta da kažem šta je bilo...Rezultat je bio realan, a u nekim trenucima utakmica i kvalitetna", završio je Musemić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.