Žižović komentarisao spornu situaciju: Ako je igrao rukom, onda ćemo tražiti da mi ponište karton

Trener Radnika

Žižović komentarisao spornu situaciju: Ako je igrao rukom, onda ćemo tražiti da mi ponište karton

E. Škorić

Mladen Žižović, trener Radnika, govorio je pred novinarima nakon remija sa Sarajevom.

Prema riječima Žižovića, utakmica je bila visokog intenziteta, a njegov tim je pokazao da ima kvalitet za sami vrh.

"Čini mi se da je utakmica bila visokog intenziteta i da smo i mi i Sarajevo imali nekoliko prilika. Primili smo nespretno i nesretno gol, dešavaju se takve situacije, a onda smo se sabrali i krenuli u potpunu ofanzivu. Mislim da smo zadnjih pola sata dominirali, pokažali htjenje, volju i kvalitet. Naravno, kada napadate takvu ekipu kao što je Sarajevo, ostavljate dosta prostora i uzimate rizik. Mogli smo i do pobjede, ali ipak možda je i najrealniji remi", rekao je Žižović, dodavši:

"Momci pokazuju da se mogu nositi sa svima. Čestitam im. Probudili smo bijeljinsku publiku. Čestitam momcima na fer i korektnoj igri i nadam se da ćemo mi u narednom periodu još više obradovati naše navijače, a Sarajevu želim da ostvari svoje snove", dodao je Žižović.

Na kraju je Žižović komentarisao i situaciju kada je Kovačević izašao izvan svog šesnaesterca i, prema navodima domaćih, igrao rukom, a na kraju je od svega Žižović dobio javnu opomenu zbog protesta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne bih da se potencira kako se ja stalno žalim. Ova situacija zadnja koja je bila... Možda je i Sarajevo imalo situaciju, ali i pred kraj je bila sumnjiva situacija kada je golman Sarajeva driblao, ali šta god ja kažem, ljudi govore evo ga komentariše suđenje i ja na kraju dobijem žuti karton. Ako je zaista golman igrao rukom van 16, onda ćemo pitati da mi se poništi žuti karton, ako ne, onda sam ja zasluženo dobio karton zbog protesta i to je to".

Top Komentari

Edin Merlin
A,penal za Sarajevo ????????? Sto to ne komentarises majmune jedan!
9 4
1981mostar
Picketino sto nisi tako elaborirao penal u Banjaluci? Strah aaaa znas da ce ti pokucat neko na vrata, zato bolje tisu jel deee
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi