Golman Veleža žali za propuštenim prilikama

Bobić: Mislim da nisu sasvim zasluženo pobijedili, ali eto...

S. Pašalić

Nogometaši Veleža su danas prekinuli svoj niz od četiri utakmice bez poraza u Premijer ligi.

Mostarski klub je poražen u gostima kod Širokog Brijega rezultatom 1:0, a igrač ovog tima, Adnan Bobić je dao svoj komentar nakon završetka meča.

"Pa što se tiče utakmice, mislim da je bila jaka i borbena i da smo mi pružili dobar otpor Širokom Brijegu iako mislim da smo čitavu utakmicu dominirali i imali više prilika nego Široki."

"Napravili smo tu jednu grešku, poklonili im jedanesterac i iz tog jedanesterca su postigli pogodak i na kraju pobijedili. Mislim da nije sasvim zasluženo, ali eto..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerovao sam čitavo vrijeme da moja ekipa može da kazni moje odbrane i da će ih to dići. Igrali smo koliko smo mogli po ovom stvarno nakvašenom i lošem terenu. Imali smo svoje prilike, nismo ih iskoristili, ostaje žal za tim i idemo dalje, okrećemo se narednom protivniku, a to je Sarajevo"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.