Behram: Nismo iskoristili inicijativu na početku i zabili gol, a onda smo ga nesretno primili

Igrač Veleža govorio nakon poraza od Širokog Brijega

Behram: Nismo iskoristili inicijativu na početku i zabili gol, a onda smo ga nesretno primili

S. Pašalić

Nogometaši Veleža su u 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine minimalno poraženi na gostovanju kod Širokog Brijega rezultatom 1:0.

Jedini gol je postigao Toni Jović iz penala u 10. minuti, a gosti do kraja nisu uspjeli da stignu do izjednačenja i tako su nakon četiri kola doživjeli poraz.

Igrač Veleža, Seid Behram je nakon završetka meča dao svoj kratak komentar.

"Pa s obzirom da uslove u kojima smo igrali mislim da smo dobro ušli u utakmicu i stvorili par prilika. Nismo iskoristili tu našu početnu inicijativu i zabili taj gol. Eto, nesretno smo ga iz penala primili."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nažalost, kasnije smo pokušali uspostaviti našu igru, ali nismo uspjeli postići pogodak i nažalost vraćamo se kući bez bodova. Čestitam Širokom Brijegu na pobjedi"

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
idemo federalci
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi