Za sada pet pogodaka

Publika uživa u duelu Osijeka i Tuzle City: Pet pogodaka, VAR...

Samir Mlaćo

Hrvatski prvoligaš Osijek i bh. premijerligaš FK Tuzla City reprezentativnu pauzu iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice koja je u toku. 

Nakon prvog poluvremena Osijek vodi sa čak 4:1 i bh. timu prijeti prava katastrofa.

Kamenar je pogodio u trećoj minuti,a onda od 20. do 28. minute tri pogotka Osiječana. Strijelci su bili Bockaj, Špoljarić i Dugandžić sa 11 metara. Faulirao ga je prethodno Nukić.

Bh. tim je ipak malo došao sebi, te u 33. minuti Jovo Kojić glavom akon kornera smanjuje na 4:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja prvog dijela Osijek je prijetio i preko Majstorovića, te Dugandžića, no pogodili su gosti preko Hadžanovića u 45. minuti. Ipak, nakon VAR kontrole pogodak je poništen.

FK Tuzla City nastupa u sastavu: Fejzić, Crnkić, Šarčević, Kojić, Kovčić, Terzić, Hasanović, Nukić, Ubiparip, Sesar i Hadžanović. Na klupi su: Muminović, Musić, Beganović, Zitouni, Karjašević, Ramić, Stjepanović, Burić, Hasanbegović i Mešinović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.