Četiri "neumorna"

Oni su odigrali do sada svaku minutu

Četiri "neumorna"

S. Grebović

Za vikend je kompletirano 16. kolo prvog razreda fudbala u Bosni i Hercegovini nakon kojeg su sarajevske ekipe na prve dvije pozicije na tabeli i koliko-toliko su odvojene od ostalih koje dijele svega bod ili dva.

Ekipa Željezničara se nakon ovog kola vratila na lidersku poziciju sa 32 boda na svom kontu, koliko ima i drugoplasirano Sarajevo, ali su izabranici Amara Osima ipak lideri zbog bolje gol-razlike.

Impresivna serija trećeplasiranog Borca od pet vezanih pobjeda prekinuta je za vikend remijem u Doboju kod Kaknja pa Banjalučani sada imaju 28 bodova, dok je i pored malog rezultatskog pada u posljenje vrijeme ekipa Tuzla Cityja i dalje najveće osvježenje ove sezone sa bodom manje od Borca.

Kao što smo i rekli, do sada je odigrano ukupno 16 kola, odnosno 1440 minuta, a mi smo se odlučili pozabaviti statistikom o tome koji su to igrači koji nisu propustili ni minuta u igri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći da su liste izuzeti golmani. Kliknite KRENI da pogledate koja četiri igrača imaju epitet "neumornih".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti