Golman Tottenhama se oporavlja

Lloris: Cilj mi je da se vratim u januaru

Francuski golman Hugo Lloris već lagano najavljuje povratak na teren.

On je povrijedio rame prošlog mjeseca u susretu protiv Brightona, a danas kaže kako oporavak teče po planu i da mu je cilj povratak među stative u januaru mjesecu.

"Sve je u redu. Uvijek može biti problema, ali moj cilj je povratak u januaru. Ne znam hoće li to biti početkom, sredinom ili krajem tog mjeseca. U svakom slučaju, morat ću da budem potpuno spreman", kazao je francuski golman i dodao:

"Koristim vrijeme da bih se potpuno oporavio. Nikada ranije nisam bio van terena tako dugo".

On će do tada propustiti nekoliko vrlo bitnih utakmica svog kluba, ali kada se vrati sigurno će ponovo uliti samopouzdanje u posljednju liniju londonskog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.