Slovak ide u Madrid?!

"Škrinijar će za 100 miliona eura otići u Real jer ga žele više od Barcelone"

Edmir Škorić

Mithat Halis, član agencije koja predstavlja Milana Škrinijara, priznaje da bi igrač trebao da ode u Španiju.

Škrinijar pruža dobre partije u dresu Intera i Slovak bi već na ljeto mogao da naprvi transfer života, a u pitanju je mogući prelazak u jedan od dva (po)najveća svjetska kluba.

Barcelona već neko vrijeme prati 24-godišnjeg reprezentativca Slovačke, ali prema riječima jednog od agenata koji ga zastupaju, on je bliže Madridu.

"Škrinijar vrijedi 100 miliona eura", rekao je Halis, pa je dodao: " Real Madrid i Barcelona konkuriraju za njegovo potpisivanje posljednje dvije godine. Sada je Real Madrid bliži postizanju sporazuma s Interom iz Milana, jer ga žele i potreban im je puno više od Barcelone".

Inter ga je iz Sampdorije doveo za 28 miliona eura, a nakon samo šest mjeseci Manchester City im je nudio 55 miliona eura. Inter je tada odbio, a sada igrač vrijedi oko 100 miliona eura i vjerovtno će u skorije vrijeme napraviti transfer koji će obradovati i njega i klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.