Zidane će u januaru dovesti napadača kojeg niko nije očekivao u Realu?

Želi pojačati ofanzivni red

Zidane će u januaru dovesti napadača kojeg niko nije očekivao u Realu?

Trener Real Madrida Zinedine Zidane očigledno nije zadovoljan ofanzivnim dijelom tima.

Kako prenose španski mediji, njegovi glavni problemi su Luka Jović i Mariano Diaz koji igraju vrlo slabo ove sezone, pa Zidane želi dovesti novog napadača u januaru koji će pomoći Karimu Benzemi.

To će, prema pisanju španskih medija, biti Poljak Krzysztog Piatek kojem ne ide nikako u Milanu ove sezone, ali ga Zidane vidi kao rješenje za golgeterske probleme svog tima.

Uprava Milana i trener Stefano Pioli nisu zadovoljni onime što radi Piatek, pa Poljak u posljednje vrijeme sve češće mečeve počinje s klupe.

Nedavno se govorilo o tome da će ga poslati na posudbu, ukoliko se u klub vrati Zlatan Ibrahimović, ali sada se navodno i Real pojavio kao opcija i to za kupnju.

Ukoliko ga Kraljevi zaista žele, morat će izdvojiti 40 miliona erua.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, njegov dolazak bi vjerovatno znači i odlazak Luke Jovića koji ima visoku platu i Florentino Perez sigurno to više ne bi želio plaćati. Osim njega, kartu u jednom pravcu trebao bi dobiti i Diaz.

Ipak, prelazni rok je još uvijek daleko i ovo su za sada samo špekulacije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi