Vidi se da je itekako motivisan

Luka Jović potezom na treningu oduševio navijače Real Madrida

Endin Čaušević

Srbijanski napadač Luka Jović ljetos je stigao u Real Madrid i njemačkog Frankfurta za velikih 60 miliona eura.

Kraljevski klub nije štedio novac za ovoj 21-godišnjeg napadača iz Bijeljine, ali se Jović još uvijek nije uklopio u novi tim. Zinedine Zidane Mu je dao nekoliko prilika ove sezone, no srbijanski napadač se nije baš proslavio.

Jović je u dosadašnjem dijelu sezone za Kraljeve odigrao 11 utakmica, te je postigao samo jedan gol. No, još uvijek ne odustaje tako lako i odlučan je da opravda povjerenje na Bernabeu.

Real Madrid je objavio video s današnjeg treninga na kojem se vidi da je Jović itekako motiviran. On je svojim potezima oduševio navijače Reala koji se nadaju da će Jović tako zablistati i na utakmicama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.