Zidane donio neobičnu odluku nakon Baleovog ispada
(Foto: EPA)

Trener Reala jasan

Zidane donio neobičnu odluku nakon Baleovog ispada

M. Šljivak

Gareth Bale odlučio je sinoć da provocira navijače Real Madrida.

On je nakon pobjede Velsa nad Mađarskom (2:0) i plasmana slavio sa zastavom Velsa na kojoj je pisalo: 'Vels-golf-Madrid, tim redom'.

Navijači Real Madrida su ovo shvatili kao provokaciju, odnosno da je Baleu klub na posljednjem mjestu, pa čak i iza golfa kojeg voli igrati. Iako su svi u Španiji očekivali kako će zbog ovog poteza reagovati trener Kraljeva Zidnedine Zidane, to se neće desiti.

Francuski stručnjak odlučio je da ne odgovara na ovakve prozivke reprezentativca Velsa i ne želi da pravi nikakve podjele unutar tima pred nastavak sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane dobro zna da sva nesloga unutar tima itekako može imati uticaja na ostatak sezone u kojoj Real i dalje ima velike ciljeve i donio je odluku da tiho pređe preko onog što je Velšanin napravio.

Sigurno je međutim da Bale neće biti dobro dočekan na Santiago Bernabeu i da ga čeka nova salva zvižduka sa tribina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi