Video: E. Dindić

Fudbaler Slobode pred sutrašnji meč

Bekić: Zvijezda 09 je nezasluženo na dnu, biće teško

Predstojeći vikend za fudbalere Slobode donosi gostovanje u Ugljeviku.

Tuzlaci su tokom reprezentativne pauze vrijedno trenirali i maksimalno spremno čekaju duel sa Zvijezdom 09, koji će, kako stvari stoje, biti jedan od najvažnijih u ovom dijelu sezone za crveno-crne.

Uoči utakmice svoja očekivanja je iznio ofanzivac Slobode Amer Bekić, koji je, između ostalog, kazao kako se Zvijezda 09 nezasluženo nalazi na dnu tabele i njegovom timu neće biti nimalo lako doći do bodova.

"Zvijezda 09 je neugodan protivnik, po meni su nezasluženo na samom dnu tabele i sve to sugeriše da će meč biti jako težak i neizvjestan do kraja. U teškoj smo situaciji, ali da tćemo sve od sebe za dobar rezultat. Koliko će to biti dovoljno, pokazat će se nakon 90 minuta", izjavio je Bekić.

Susret Zvijezda 09 - Sloboda igra se sutra u Ugljeviku od 13 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.