Trener FK Sloboda

Bošnjaković razočaran: Tužno je što se dešavaju neke druge stvari! Ne smijem da pričam zbog kazne...

M. Šljivak

Sloboda je danas u Ugljeviku osvojila jedan bod protiv Zvijezde 09.

Meč je završen rezultatom 1:1, a trener gostiju iz Tuzle Milenko Bošnjaković, imao je zanimljivo izlaganje nakon utakmice.

"Zvijezda je nezasluženo tu gdje jeste. Imaju odličnu ekipu, odličnog trenera i znali smo da nas čeka teška utakmica. Nismo došli grlom u jagode, dobro smo analizirali utakmici. Osnovni cilj nam je bio da se ne podignemo previše visoko, jer Zvijezda ima izuzetnu tranziciju po izgubljenoj lopti i dobre prekide. Na kraju primiš gol iz slobodnog udarca, to je nešto što se ne može predviditi. Mi smo ušli bojažljivo u prvo poluvrijeme. Bili smo agresivniji u nastavku, pokušali smo da ih pritisnemo. Mislim da je realan rezultat na kraju", rekao je Bošnjaković, a zatim je nastavio:

"Tužan sam što se što se dešavaju neke druge stvari. Tužan sam što dobiješ neka obrazloženja od ljudi koji vode utakmicu, zašto se svira kraj u toj minuti - sekundi. Ne smijem da pričam. Dobiješ obrazoloženje da je sedam sekundi ranije kraj. Izvodiš slobodan udarac, lopta je u zraku, pa mi kaže šta bi napravio za sedam sekundi. Pa, taman bi ta lopta pala u kazneni prostor. I mi vjerovatno ne bi dali gol.

"Ja bih najsretniji bio da ostane Zvijezda i moja Sloboda. Ovi hodnici su mi jako dragi, sreo sam jako dosta puno dragih ljudi. Želim Zvijezdi da se izvuku. Ovaj klub mi je u srcu,

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.