Remi Zvijezde 09 i Slobode u Ugljeviku

Premijer liga BiH, 17. kolo

Remi Zvijezde 09 i Slobode u Ugljeviku

Zvijezda 09 je na svom terenu u Ugljeviku u okviru 17. kola Premijer lige BiH ugostila ekipu Slobode. Ovaj meč je na kraju završen rezultatom 1:1.

Nakon mirnog otvaranja susreta prvi su zaprijetili domaći, preko Vojinovića, ali je njegov šut iz 16. minute Lakić odbio u korner.

Ubrzo nakon toga je Amer Bekić pokušao na drugoj strani, ali je iz solidne pozicije šutirao preko gola.

Pokušavala je potom Sloboda ubacivanjima, ali to nije imalo efekta, da bi domaći u 38. minuti stigli do vodstva. Predragović je sjajno izveo slobodnjak i matirao Lakića koji je svojom paradom samo uljepšao gol Zvijezde 09.

Na poluvrijeme se otišlo vodstvom domaćih od 1:0.

Na otvaranju nastavka nije bilo previše uzbuđenja, a onda je Sloboda u 58. minuti stigla do 1:1. Almir je ubacio, a na njegovo ubacivanje odlično reagovao Amer Bekić i pogodio za poravnanje.

Nakon gola Bekića nije viđeno previše dobrih šansi, sve do finiša meča. 

Sjajnu priliku za domaće je imao Vojinović u 83. minuti, ali je sa pet metara šutirao preko gola. Prethodno je centrirao Predragović.

Do kraja je ostalo 1:1, pa su Zvijezda 09 i Sloboda pobijelili bodove.

Zvijezda 09 je ostala zadnja i sada ima sedam bodova. Sloboda je i dalje deseta sa 16 bodova.

Premijer liga BiH, 17. kolo:

FK Zvijezda 09 - FK Sloboda 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09: Avramović, Mehmedagić, Correia, Predragović, Marković, Tojčić, Babić, Stjepanović, Vojinović, Badji, Hairlahović.

Sloboda: Lakić, Beganović, Jusić, Hodžić, Uzelac, Pršeš, Bekrić, Bekić Amer, Ivetić, Livančić, Bekić Almir.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi