Široki Brijeg gost Željezničaru

Cipetić pred gostovanje na Grbavici: Nema straha!

Admin Čaušević

Zavjesa na 17. kolo Premijer lige bit će stavljena na stadionu Grbavica.

Sutra od 16 sati Željezničar će dočekati Široki Brijeg te će Plavi s obzirom na trijumf Sarajeva biti pod imperativom pobjede.

Gosti iz Hercegovine u bh. prijestolnicu ne dolaze s bijelom zastavom što je potvrdio i defanzivac Branimir Cipetić.

Odlični desni bek je u najavi utakmice kako pred sutrašji duel nema straha i cilj je osvajanje punog plijena.

"FK Željezničar je sigurno kvalitetna momčad, a to potvrđuje i njihova pozicija na tablici. Poštujemo našeg suparnika, ali straha sigurno nema. Iako imaju jako puno dobrih karakteristika, momčad trenera Amara Osima ima i svoje mane koje možemo iskoristiti i okrenuti u našu korist", rekao je Cipetić te dodao:

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Od prve minute ćemo krenuti odlučno, zanima nas pobjeda i pokušat ćemo odnijeti puni plijen."

Utakmicu će suditi Vladimir Bjelica. Arbitru iz Istočnog Sarajva će asistirati Stefan Tešanović, Arnel Novalić, Mateo Musa i Sabrija Topalović.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.