Banjalučani remizirali sa Zrinjskim

Duga je noć pred defanzivcem Borca

Admin Čaušević

Borac je u 17. kolu Premijer lige odigrao 0:0 sa Zrinjskim, a ovaj susret nije uspio završiti Marko Jovanović.

Iskusni defanzivac koji je jedan od najboljih defanzivaca liige se povrijedio u drugom poluvremenu kada je dobio nezgodan udarac u lice.

Nakon udarca ukazana mu je ljekarska pomoć da bi Branislav Krunić bio primoran da ga zamijeni u samom finišu utakmice.

Jovanović je nakon toga prevezn u bolnicu gdje mu je konstantovana povreda jagodične kosti te će će biti zadržan u bolnici.

"Marko Jovanović danas u toku utakmice protiv HŠK Zrinjski zadobio je povredu laktom u predjelu jagodične kosti nakon čega je uslijedilo krvarenje iz nosa. Jovanović je zbrinut na poluintenzivnoj njezi Klinike za ORL na UKC RS u toku utakmice, gdje mu je urađen dijagnostički CT pregled.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marko je zadržan u UKCRS, stanje mu je stabilno, a tačna dijagnoza biće poznata nakon posmatranja i dalje opservacije u jutarnjim časovima“, saopšteno je iz FK Borac.

Jovanović je u dosadašnjem dijelu sezone za Borac upisao 16 ligaških nastupa te postigao dva gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.