Je li stadion u Banjaluci ove sezone prvak u atmosferi?

Navijači nisu štedjeli grla

Je li stadion u Banjaluci ove sezone prvak u atmosferi?

Fudbaleri Borca i Zrinjskog igrali su danas na Gradskom stadionu u Banja Luci susret 17. kola Premijer lige BiH, a utakmica je završena bez golova.

Ako su mreže mirovele, tribine nisu, jer je atmosfera zaista bila paklena.

Navijači Borca ove sezone imaju veliku podršku na domaćim utakmicama i pravi je užitak gledati sve utakmice sa Gradskog stadiona.

Podrška nije izostala ni danas kada Lešinarinisu štedjeli grla i dlanove kako bi pomogli svojim momcima da dadtnu i više od 100 posto mogućnosti.

Također, iznijeli su i parolu na kojoj je pisalo: Još uvijek vučemo poteze, bez obzira na posljedice.

Naravno, ne treba zaboraviti ni navijače Zrinjskog, popularne Ultrase, koji su također prisustvovali utakmici. Iako je razdaljina između Mostara i Banja Luke velike, to nije spriječilo Ultrase da dođu i podrže svoj tim koji je na kraju osvojio jedan bod.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, kada govorimo o stanju na tabeli, Borac se nakon ovog remija nalazi na 5. poziciji sa 29 osvojenih bodova, dok je Zrinjski mjesto ispod sa dva boda manje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Velezovac231
200 navijaca a novinar o prvaku u atmosferi.. pa stvarno jesi li normalan
11 3
Plavi orkestar
Je li stadion u Banjaluci ove sezone prvak u atmosferi? Atmosfera je plinoviti omotač oko Zemlje ili nekog drugog nebeskog tijela.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi