Keisuke Honda je optimista uoči Intera

CSKA bez Miloša Krasića

Honda: Možemo u polufinale

CSKA večeras u Moskvi igra veliku utakmicu protiv Intera. Talijanski prvak večeras u Moskvu dolazi sa prednošću od jednog gola, a pred CSKA-om je veliki izazov u koji idu bez Miloša Krasića koji je suspendovan.

Uz Krasića najzaslužniji čovjek što se ruski klub nalazi među osam najboljih u Evropi je sjajni japanski veznjak, Keisuke Honda koji je svojim pogotkom protiv Seville trasirao put Moskovljanima u četvrtfinale.

„Neigranje Krasića svakako je veliki problem za nas. On je jedan od naših najvažnijih igrača koji igra veliku ulogu u našem napadu. Do trenera je koga će staviti umjesto njega u tim. Siguran sam da imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji ga mogu zamijeniti“, kaže Honda.

„Inter ima mnogo sjajnih igrača u sredini terena kao što su Dejan Stanković i Esteban Cambiaso koji mogu igrati i ofanzivno i defanzivno. Neće biti lako protiv njih. Oni su igrači koji nikad ne paničare bez obzira u kakvoj su situaciji. I pored svih prednosti Intera, mislim da smo dovoljno kvalitetni da možemo proći dalje“, optimističan je Keisuke Honda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.