Vezni fudbaler Veleža

Samir Zeljković teže povrijeđen?

Čini se da je vezni fudbaler Veleža Samir Zeljković (22) teže povrijeđen.

Ovaj igrač je napustio susret protiv Sarajeva u prošlom kolu Premijer lige BiH prije kraja meča zbog povrede, a prve prognoze nikako nisu optimistične.

Rođeni Sarajlija je obavio magnetnu rezonancu koja je otkrila da se radi o rupturi prednjih križnih ligamenata koljena.

To je prvo mišljenje stručnjaka, a uskoro se očekuje i drugo koje će definitivno otkriti da li je to istina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko se to ispostavi tačnim, Zeljkovića čeka duža pauza i njega na terenu sigurno nećemo gledati nekoliko mjeseci. Njegova sreća leži u tome što se prvi dio sezone bliži kraju i što će raditi na oporavku u periodu između dva dijela sezone.

Inače, radi se o jednom od igrača u kojeg Feđa Dudić ima veliko povjerenje pa je Zeljković do sada upisao svih 17 utakmica u Premijer ligi BiH i pri tome postigao jedan pogodak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.