Pripreme u Antaliji

Rođeni u Turskoj bruse formu za drugi dio sezone · Saznajemo

Fudbaleri Veleža za drugi dio sezone spremat će se u turskoj Antaliji, saznaje SportSport.ba.

Iako do kraja prvog dijela sezone u Premijer ligi ostaju još dva kola bh. klubovi već uveliko razmišljaju o pripremama za drugi dio sezone.

Prave se planove kako i gdje se najbolje spremiti za ono što dolazi na proljeće, a SportSport.ba saznaje da će FK Velež onaj najvažniji dio kada se ekipa uigrava odraditi u Turskoj.

Rođeni će put Antalije 30. januara, a u Mostar će se vratiti 13. februara. U Turskoj će odigrati nekoliko kontrolnih mečeva, a imena protivnika uskoro će biti poznata.

Inače, Velež se nakon 17 odigranih kola u Premijer ligi BiH nalazi na 8. poziciji sa 19 osvojenih bodova. U narednom kolu Mostarci gostuju kod Radnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.