Samir Zeljković teže povrijeđen?

Vezni fudbaler Veleža

Samir Zeljković teže povrijeđen?

Čini se da je vezni fudbaler Veleža Samir Zeljković (22) teže povrijeđen.

Ovaj igrač je napustio susret protiv Sarajeva u prošlom kolu Premijer lige BiH prije kraja meča zbog povrede, a prve prognoze nikako nisu optimistične.

Rođeni Sarajlija je obavio magnetnu rezonancu koja je otkrila da se radi o rupturi prednjih križnih ligamenata koljena.

To je prvo mišljenje stručnjaka, a uskoro se očekuje i drugo koje će definitivno otkriti da li je to istina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko se to ispostavi tačnim, Zeljkovića čeka duža pauza i njega na terenu sigurno nećemo gledati nekoliko mjeseci. Njegova sreća leži u tome što se prvi dio sezone bliži kraju i što će raditi na oporavku u periodu između dva dijela sezone.

Inače, radi se o jednom od igrača u kojeg Feđa Dudić ima veliko povjerenje pa je Zeljković do sada upisao svih 17 utakmica u Premijer ligi BiH i pri tome postigao jedan pogodak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Brz oporavak majstore naš
7 0
starmac
Steta.Samire zelim ti brz oporavak i da se vratis jos jaci.RODENI su uz tebe.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi