Ukrajinka na čelu kluba

Amaterski klub dobio predsjednicu, ona obećala ispuniti neke velike ciljeve

Edmir Škorić

Supruga ukrajinskog nogometaša Nikolaja, Irina Moroziuk, postala je predsjednica amaterskog ukrajinskog kluba iz Lavova. 

Atraktivna Ukrajinka često je punila medijske stupce. Ona je nedavno pokazala zavidno nogometno znanje žonglirajući loptu bez haljine, pošto je prihvatila i izazov koji je bio postavio Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin bh. korijena pokrenuo je "Matrix izazov" koji predstavlja imitaciju pokreta lika Nea iz poznatog filma dok izbjegava metke, samo se u ovom slučaju lopta treba zadržati na prsima u toj pozi. To ju je lansiralo u medije, mada joj to nije bilo prvo takvo iskustvo.

Sada je postala predsjednica kluba u Ukrajini, a navijači s nestrpljenjem čekaju da se pojavi na narednim mečevima. Igrači će naravno imati dodatni motiv da ostvare što bolje rezultate.

"Pozdrav svima! Kao što već znate, kreirala sam novi projekat! Preuzela sam odgovornost da postanem predsednica FK Lav iz Lavova. kada mi je stigla ova ponuda, dugo sam razmišljala da postanem dio kluba, pošto sam rođena u tom gradu. Vjerujem u naš projekat, nadam se da će nas FS Ukrajine podržati i dozvoliti nam da se razvijamo i nastupamo u zvaničnim utakmicama", kazala je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.