Mirni protest počeo

Horde zla ispred prostorija kluba: Husref Musemić jedan je od nas

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Mirno okupljanje navijača FK Sarajevo počelo je ispred prostorija bordo kluba.

Navijači Sarajeva su iznenađeni odlukom čelnika kluba da uruče otkaz Husrefu Musemiću nakon poraza u derbiju od Željezničara (1:3). Zbog toga su zakazani mirni protesti ispred prostorija kluba koji su već i počeli.

Također, bilo je najavljeno da će predstavnici navijača razgovarati s čelnicima kluba, ali od toga danas neće biti ništa. FK Sarajevo je poručilo da danas razgovora neće biti.

Mirni protesti ispred prostorija kluba su počeli, a navijači Sarajeva su prvo skandirali "Husref Musemić jedan je od nas", a zatim i "Uprava napolje". Kako je to izgledalo pogledajte u videoprilogu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.