FK Sarajevo se oglasio pred mirne proteste navijača, danas neće biti razgovora
Pred prostorijama kluba još uvijek nema navijača Sarajeva.

Saopštenje bordo kluba

FK Sarajevo se oglasio pred mirne proteste navijača, danas neće biti razgovora

E. Čaušević, foto: T. Hebib

FK Sarajevo je u ponedjeljak objavilo da Husref Musemić nije više trener ovog kluba što se baš nije svidjelo navijačima.

Navijači Sarajeva iznenađeni su odlukom čelnika kluba da uruče otkaz Musemiću kolo prije kraja prvog dijela Premijer lige BiH. Iz Udruženja navijača FK Sarajevo - Horde zla jučer su pozvali sve pristalice kluba da danas u 17:30 sati dođu ispred klupskih prostorija na mirne proteste.

Također, spominjalo se da će navijači održati razgovore s čelnicima kluba, ali čini se da danas od toga neće biti ništa. Iz FK Sarajevo su poručili da nemaju ništa protiv legalnog i mirnog okupljanja navijača i javnosti u cilju izražavanja svog nezadovoljstva usred trenutnih okolnosti.

"S obzirom na to da je javni skup navijača zakazan srijedu, 4. decembra u 17.30 sati ispred službenih prostorija FK Sarajevo u ul. Maršala Tita 38/b, rukovodstvo Kluba nije u mogućnosti izlaziti među proteste da se sretne sa navijačima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbalski klub Sarajevo je spreman i voljan održati otvoreni i susretljivi razgovor putem sastanka sa zvaničnim predstavnicima navijačkih skupina u periodu koji zajednički kompromisno dogovore.

Za ovakvu službenu i mirnu komunikaciju sa navijačima rukovodstvo ima saglasnost predstavnika većinskih vlasnika ulagačkih prava gospodina Nguyena Hoaia Nama", navodi se u saopštenju FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
Bravo upravo! Pa nismo valjda mahalski klub kao meljo gdje je Amar babo i bog kluba.
5 7
papagaj
Zivi bili pa vidjeli da ce vam za trenera doci kakav vijetnamac da se uci, slijedeći koji leti je Hadžić, a pranje para je ocigledno
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi