Privremeni trener FK Sarajevo

Ćosić: Najbezbolnije je bilo da ja preuzmem klupu, igračima sada treba psihički odmor

Privremeni trener FK Sarajevo Dženis Ćosić nakon današnjeg remija protiv Zvijezde 09 (1:1) kazao je da je zadovoljan igrom i zalaganjem igrača, ali ne i rezultatom. 

On je nakon utakmice govorio za Moju TV.

"Prvo poluvrijeme nekako smo se prilagodili ekipi Zvijezde jer smo nekako izgubili tempo. U drugom poluvremenu smo odmah primili gol što je uticalo psihološki na ekipu. Možemo hajde tako da kažem igrom i zalaganjem biti zadovoljni, ali ne i rezultatom. 1:1 je bilo i šta da radimo"

"Skupili smo se prije meča, nije bilo lako. Našli smo neko rješenje. Sigurno da će pauza biti dobra za nas, moramo vidjeti šta i kako dalje. Mislim da su se danas igrači dobro zalagali".

"Poslije smjene šefa, sjeli smo i razmislili. Bilo je najbezbolnije da ja zaključim polusezonu. Ekipi treba psihični odmor. Oni su se danas potrudili i ono što je najvažnije je da imamo vremena da donesemo dobru odluku".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.