Mladost slavila protiv Čelika

Anes Vazda: Grizli smo za pobjedu

Edmir Škorić

Anes Vazda je danas postigao gol i upisao asistenciju u pobjedi Mladosti nad Čelikom (4:2).

Mladost je u derbiju začelja slavila protiv Čelika s 4:2 i tako je napustila opasnu zonu, a Čelik je sada pao "ispod linije".

"Mislim da smo loše ušli u utakmicu. Bio je pritisak jer smo imali imperativ pojbede. Poslije 15-20 minuta smo došli sebi, preuzeli posjed, počeli stvarati šanse i to se na kraju isplatilo. Grizli smo za ovu pobjedu. Sada idemo koliko-toliko mirno na pauzu", rekao je Vazda, dodavši:

"Imali smo par rezultata gdje smo primali gol u zadnjim minutama. Izgubili smo barem pet-šest bodova. Turbulentna polusezona, ali sve u svemu, sada smo iznad te opasne zone".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.