Ostat će u klubu

Sipovićeva objava zabrinula navijače, ali bespotrebno

Edmir Škorić

Enes Sipović (29) je početkom ove godine došao u FK Željezničar i od tada je uglavnom igrao standardno u sastavu Plavih.

Sipović je doveden da pojača zadnju liniju i brzo je stekao povjerenje šefa stručnog štaba Amara Osima, no navijače je zabrinula njegova današnja objava na Instagramu.

"Hvala i sretno", napisao je Sipović, samo dva dana nakon posljednje utakmice Željezničara u 2019. godini, koju je njegov tim izgubio od Veleža pred svojim navijačima s 2:0.

Međutim, kako saznajemo, na Sipovića na Grbavici računaju i u narednom periodu. On još uivjek ima ugovor sa Željezničarom i u klubu vjeruju da će ostati i nakon pauze, odnosno da će i u drugom dijelu sezone braniti boje tima sa Grbavice.

Naravno, u nogometu je uvijek sve moguće, nikada niste sigurni kad će neki igrač da promijeni sredinu, no Sipovićeva objava na društvenim mrežama ne bi trebala da plaši navijače.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone Sipović je odigrao 14 utakmica u Premijer ligi i postigao je jedan pogodak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.