Screenshot

Mnogima je promakla majstorija

'Van Basten' se ukazao u Doboju kod Kaknja

Mnogima u našoj zemlji promakao je sjajan gol koji je za vikend postignut na meču Premijer lige BiH.

U minulom kolu viđeno je nekoliko sjajnih utakmica, od kojih se posebna izdvaja ona u Doboju kod Kaknja gdje je Mladost kao domaćin nakon preokreta savladala Čelik s 4:2.

Kako utakmica nije bila emitovana putem TV ekrana, ne čudi što je mnogima promakao sjajan gol koji je u sudijskoj nadoknadi postigao 20-godišnji ofanzivac Mladosti Nemanja Dragutinović.

Dragutinović se u minuloj polusezoni nije pretjerano naigrao u crveno-bijelom dresu. I u meču protiv Čelika je priliku dobio u 90. minuti, a samo nekoliko trenutaka na terenu bilo mu je potrebno da se upiše u strijelce, i to na fenomenalan način. On je volejom u stilu Marca van Bastena zahvatio loptu Atajića i potom pocijepao mrežu Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovu majstoriju pogledajte u priloženom videozapisu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.