Odlazi i lijevi bek

Nakon Husejinovića i Nemanja Zlatković napušta FK Tuzla City! · Zvanično

Midhat Šljivak

Nakon što je sa ekipom FK Tuzla City ugovor raskinuo Said Husejinović, isto je napravio i lijevi bek Nemanja Zlatković.

Iskusni 31-godišnji srbijanski fudbaler je sa tuzlanskim timom dogovorio sporazumni raskid saradnje i on više neće nositi dres ovog kluba.

Zlatković je član tima sa Tušnja postao u februaru ove godine. Pružao je sasvim solidne partije, ali na kraju je odlučeno da se na obostrano zadovoljstvo ugovor raskine.

"Želim da se zahvalim ljudima u klubu na svemu. Lijepo sam se osjećao u Tuzli i bilo je lijepo biti dio Tuzla Cityja u proteklih godinu dana. Sada već bivšem klubu i saigračima želim puno uspjeha i sreće u nastavku prvenstva"

Ove polusezone je odigrao 14 utakmica u dresu Tuzle i upisao je dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.