Foto. EPA

Bivši bek Topnika oštro govorio o klubu

Sagna: Arsenal je cirkus

S. Bošković

Bivši bek Arsenala nije birao riječi kad je danas na Sky Sport televiziji govorio o bivšem klubu.

Sagna je u Londonu proveo sedam godina, te odigrao 285 mečeva za Topnika, a smatra da je trenutno stanje u klubu cirkus.

"Čini se da je trenutno stanje u klubu potpuni cirkus. Ne zna se ko vodi klub, ko donosi odluke i čini se da igrači nemaju samopouzdanja na terenu", kaže Sagna, te dodaje:

"Ne znaju ko će biti naredni trener i to je veoma, veoma zeznuta situacija za klub. Prvo moraju da pronađu trenera koji će donijeti stabilnost u klubu jer u posljednjih sezona uvijek su bili igrači koji su odlazili na kraju iste i već dugo vremena nije bio slučaj da isti igrači duže vremena ostanu na okupu", rekao je bivši fudbaler Topnika.

Arsenal je danas na Emiratesu poražen od Manchester Cityja rezultatom 0:3.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.