Vidal nezadovoljan

Veznjak Barcelone napustio trening kada je čuo da neće biti starter!

Edmir Škorić

Po saznanju da neće biti u prvih 11 za El Clasico, iskusni Arturo Vidal je napustio trening.

Kako javljaju izvori ESPN-a, Vidal je poludio kada je čuo da ga Ernesto Valverde ne planira staviti u početnu postavu.

Obično 32-godišnji Čileanac na treninzima ostaje i duže nego što treba, ali ovaj put je "skratio" trening, sav ljut zbog činjenice da nije u sastavu.

Nekoliko igrača pokušalo je utješiti Vidala, ali čileanski internacionalac se nije mogao smiriti.

U 20 sati počinje SPEKTAKL! Kvote su fantastične, a favorit je ipak domaća ekipa. Kompletnu ponudu pogledajte na OVOM linku.

Ovo će dobro doći Antoniju Conteu i Interu koji planiraju da ga kupe u januaru. Conte je s Vidalom radio u Juventusu i želi ga u svojoj momčadi, a čini se da ni Čileanac više nema previše motivacije na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidal je prošli mjesec rekao da se ne osjeća važnim i da je vrijeme da ode i od tada je samo jednom bio stater u onoj "nevažnoj" utakmici protiv Intera u Ligi prvaka. Uglavnom ne počinje utakmice, a to očito neće biti slučaj ni danas.

Ove sezone je upisao 17 nastupa i postigao je četiri gola, ali u 12 navrata je ulazio s klupe. U Barcu je stigao iz Bayerna za nešto manje od 20 miliona eura u ljeto 2017. godine i za Blaugranu je upisao 70 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.