Igra za Napredak iz Kruševca

Mladi vezista odbio Krunića: "U Borac neću sigurno"

Borac iz Banjaluke u drugom dijelu sezone ima za ambiciju napasti prvo mjesto.

Crveno-plavi predvođeni Branislavom Krunićem u ovoj sezoni Premijer lige predstavljaju najveće iznenađenje, a visoko treće mjesto na kojem su danas nije ono čemu se zadovoljavaju u Platonovoj.

Da u Borcu ozbiljno razmišljaju o napadu na prvo mjesto govori svakako i lista želja za januarski 'mercato'. Ognjen Todorović, Matthias Fanimo, Dejan Maksimović, Marko Obradović..., samo su neka od imena koje bi u Borcu rado vidjeli, a zainteresovani su i za Nikolu Eskića iz kruševačkog Napretka.

U pitanju je 21-godišnji fudbaler koji je dobrim igrama u susjedstvu skrenuo veliku pažnju na sebe, međutim njemu u ovom trenutku nije cilj ići u Borac već u - inostranstvo.

"Imam ugovor još pola godine u Napretku, ali vrlo lako bi se moglo desiti da već ove zime napustim klub i otisnem se u inostranstvo. U Borac neću sigurno", poručio je Eskić u razgovoru za Žurnal, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da će se to i ostvariti jer bi, iskreno, to odgovaralo i mom klubu, ali i meni", dodao je Eskić.

Eskić koji pokriva sve pozicije u veznoj liniji inače je upravo iz naše zemlje, gdje je prije nego što je otišao u Napredak igrao za Zvijezdu 09 i Vlasenicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.