Novi trener Čelika

Umit Ozat sutra dolazi u Zenicu

E. Škorić

Nogometaši Čelika nedavno su saznali ime novog trenera, a on će se sutra prvi put pojaviti u Zenici.

Nekadašnji reprezentativac Turske Umit Ozat sutra će biti predstavljen u Zenici, nakon što je prije nekoliko dana dogovorio jednoipogodišnju saradnju s predsjednikom Čelika Aydinom Olgunom.

43-godišnji turski stručnjak je vodio mnoge turske klubove, a između ostalog Ankaraguču, Manisaspor, Elazigspor, Samsunspor, Mersin, Genčlerbirligi i Adanu Demirspor.

Kao igrač je 41 puta nastupao za Tursku i postigao je jedan gol, a igrao je za Fenerbahče i Keln. Njegov glavni zadatak bit će da spasi Zeničane ispadanja, a nakon prvog dijela sezone NK Čelik je pretposljednji sa 16 bodova.

On će sutra imati sastanak sa sportskim direktorom Zeničana, te će biti poznati i neki detalji oko plana i programa priprema. Razgovarat će se naravno i o igračima, potencijalnim pojačanjima, određenim promjenama u samoj ekipi itd.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.