Da li Filip Arežina dolazi na Bilino Polje? 'Potpuno sam zdrav i željan izazova...'

Povratak u Premijer ligu BiH

Da li Filip Arežina dolazi na Bilino Polje? 'Potpuno sam zdrav i željan izazova...'

Vezni fudbaler Filip Arežina ovog januara vraća se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji veznjak Željezničara, Zrinjskog i Mladosti prvi dio aktuelne sezone proveo je u HNL-u igrajući za ekipu Lokomotiva Zagreb. U novom klubu povrede su ga spriječile da pokaže šta zna i umije i više vremena je proveo van terena oporavljajući se nego na njemu.

U razgovoru za SportSport.ba govori o tom iskustvu.

"Sve je počelo kako se samo poželjeti može. Na pripremama u Holandiji sam protiv NAC Brede, Club Bruggea i Genka bio među najboljim igračima i pohvale su mi dolazile sa svih strana. Vidio sam da mogu igrati na tom nivou i izborio sam se za prvih 11. Odigrao sam prvo kolo protiv Dinama i onda mi je u drugom kolu protiv Rijeke napuknuo mišić. Iz prevelike želje prebrzo sam se vratio i povreda se obnovila. To je sada sve iza mene i aajvažnije je da sam zdrav, treniram već neko vrijeme i jedva čeka početak drugog dijela sezone", kaže Filip.

Obzirom da planira povratak u bh. fudbal, posljednjih dana obavio je razgvore s nekoliko naših klubova. Kao najozbiljniji kandidat da ga dovede spominje se zenički Čelik. Arežina na sve to kaže sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što si tiče povratka u Premijer ligu BiH, imam nekoliko ozbiljnih ponuda, ali ne želim otkrivati detalje, nikoga imenovati i licitirati preko medija... Najbitnije za mene je da sam potpuno zdrav i željan novih izazova. Ubrzo ću saznati u kojem klubu nastavljam karijeru", kazao je Arežina.

Inače, radi se o fudbaleru koji je svojevremeno upisao i jedan nastup za A selekciju Bosne i Hercegovine i to na Kirin kupu tokom ljeta 2016. godine.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Celikz011
Ubijedljivo najbolji igrac Premijer Lige, samo luda glava nekad bio. Koliko vidim, par godina unazad nema nikakvih problema sa njim, tako da bi itekako volio da dodje u Zenicu, jer to automatski znaci da Celik ostaje u Premijer ligi. Forza Čelik
3 6
milivoje
Bježi Fićo što dalje od njih,oni pekaru kruh ne plaćaju,6 igrača tužbu podnijelo.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi