U centru pažnje kao i obično

Wanda ponovo govorila o aferi s Brozovićem, otkrila i kada je prvi put imala seks

Edmir Škorić

Supruga Maura Icardija, Wanda Nara, ponovo je u centru pažnje.

Wanda gostuje u raznim televizijskim i radio emisijama, a u jednoj takvoj sada je progovoria o ranijim glasinama da flerta sa Icardijevim saigračem Marcelom Brozovićem.

Podsjećamo, Brozović je odučio da tuži bivšeg VIP fotografa Fabrizija Coronu koji je na svojoj web stranici objavio članak u kojem je pokrenuo glasine da postoji flert između njega i Wande.

'Sudac je proučio slučaj i odredio datum jer je prepoznao valjane elemente, ozbiljne optužbe za klevetu', rekao je Brozovićev advokat, a suđenje počinje 12. marta naredne godine.

Fotografa tuže i Icardi i njegova supruga jer su gotovo svi tabloidi pisali o romansi između Brozovića i Wande, a takvo nešto se, tvrdi i sama Wanda, nije dogodilo.

"Ovo su tračevi koji su mi najviše smetali. Potpuno su izmišljeni, nisam se nikada srela s Marcelom. Svi kažu da želim da uništim Mauru karijeru, ali to nije istina. Nisam nikada prevarila Maura i on ima sve moje lozinke. Potajno sam provjeria njegov mobitel i nisam ništa našla, tako da mu vjerujem, a i on meni", kazala je Wanda.

Voditelja emisije zanimala su neke intimnije stvari, pa je Wandu pitao kada je prvi put imala seks.

"Prvi put se to dogodilo kada sam imala 18 godina, a u krevetu sam imala samo 3-4 partnera. Mislim da je seks inače jako važan u životu", poručila je.

Također je otkrila da je radila na povećanju grudi jer, kako kaže, "stražnjica je već bila velika, samo je trebalo malo ravnoteže".