Iskusni defanzivac potpisao ugovor

Nikola Leković novo pojačanje FK Tuzla City

Jasno je da će ekipa Tuzla Cityja ove zime pretrpiti značajne promjene. Već je bilo odlazaka, ali dolazaka u redove tuzlanskog premijerligaša.

Tako je SportSport.ba danas već pisao da je FK Tuzla City pojačao Filip Arežina.

Tuzla City tu nije stao, pa je danas ozvaničena saradnja i sa Beograđaninom Nikolom Lekovićem.

Ovaj 30-godišnji lijevi bek je sa Tuzla Cityjem danas potpisao dvoipogodišnji ugovor i trebao bi biti ozbiljno pojačanje za predstojeće izazove.

Leković je prošao omladinski pogon Partizana, a u sezoni 2015/2016 je bio član prvog tima beogradskog velikana. Tada je u Partizanu boravio kao posuđen igrač Lechije Gdansk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Partizana i Lechije, Leković je u svojoj karijeri nastupao za Bežaniju, Rad, Napredak, Dinamo Minsk, grčku Kerkyru, turski Karabukspor i Mladost iz Lučana.

Upravo iz redova Mladosti Leković i stiže u Tuzla City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti