Morao pod tuš

Najbizarnije isključenje u NBA ligi: Thomas nije mogao izbjeći sudiju

Endin Čaušević

Košarkaši Washington Wizardsa sinoć su poraženi protiv Portland Trail Blazersa sa 122:103.

Portland je bez većih problema uspio da dođe do nove pobjede na krilima sjajnog Damiana Lillarda koji je meč završio sa 35 poena, tri skoka i tri asistencije.

Međutim, ovaj meč obilježilo je bizarno isključenje košarkaša domaćeg tima Isaiaha Thomasa. On je na samom početku morao u svlačionicu nakon što je odgurnuo sudiju.

Thomas je bio u duelu s košarkašima Portlanda, a na njegovom putu našao se i jedan od sudija kojeg je odgurnuo. On je odmah odlučio da ga isključi iako je svima bilo jasno da Thomas to nije namjerno uradio.

Košarkaš Washingtona mu je to pokušao objasniti, ali ni nakon gledanja snimka sudije nisu promijenile odluku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.