Foto - EPA

Nisu ga štedili

Pique ludio na terenu zbog brutalnih uvreda prema Shakiri i djeci

Midhat Šljivak

Gerard Pique ponovo je bio izložen žestokim uvredama navijača Espanyola.

Kao i prethodnih godina u derbiju Espanyola i Barcelone najgore je prošao Gerard Pique, kojeg su navijači Espanyola poprilično izvrijeđali.

Konstantno je defanzivac Barce dobijao brutalne uvrede sa tribina, a meta je pored njega bila i njegova supruga Shakira.

"Pique je kopile, Shakira je k***a", uzvikivali su sa tribina navijači Espanyola, a zatim su vrijeđali i djecu poznatog para.

Defanzivac Barcelone je reagovao kod sudije ovog meča. Tražio je da vrijeđanje prestane, ali bezuspješno, pa su uvrede nastavljene do kraja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.