Veznjak nedavno napustio Tuzla City

Said Husejinović blizu povratka u staro jato · Saznajemo

Admin Čaušević

Said Husejinović je na kraju jesenje polusezone napustio Tuzla City, a prema svemu sudeći svoj fudbalski hljeb će i dalje zarađivati na bh. terenima. 

S obzirom na svoju reputaciju Husejinoviću neće trebati dugo vremena da pronađe novi angažman, a prema svemu sudeći iskusnog veznjaka očekuje povratak u staro jato.

Kako SportSport.ba saznaje Husejinović će se vratiti u Slobodu i to svega šest mjeseci nakon što je napustio ovaj klub.

Ovom 31-godišnjaku će to biti treći boravak na Tušnju. Karijeru je upravo počeo u tuzlanskom premijerligašu odakle je prije deset i kusur godina otišao u Werder iz Bremena.

U Slobodu se vratio na ljeto 2018. godine, zadržao se jednu sezonu, a zatim prešao u redove gradskog rivala, ekipu Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim za tuzlanske rivale i Werder iskusni veznjak je u karijeri još igrao za Dinamo, Sarajevo, Kaiserslautren i zagrebačku Lokomotivu.

Očekuje se da njegov povratak u Slobodu bude ozvaničen u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.