Sloboda dobija pojačanje iz Italije: "Trebao bih doći na posudbu"
Foto: NK Domžale

Golubović na vratima Tušnja

Sloboda dobija pojačanje iz Italije: "Trebao bih doći na posudbu"

U idućim danima Sloboda bi, kako stvari stoje, mogla dobiti novo pojačanje na golmanskoj poziciji.

Sloboda na golmanskoj poziciji trenutno ima Nikolu Lakića i Irfana Fejzića, a vodstvo tuzlanskog premijerligaša odlučno je u namjeri da osnaži konkurenciju i prvi 'pick' je navodno Adnan Golubović.

Ime je to 24-godišnjeg golmana rođenog u Ljubljani koji je ranije imao priliku da nastupa za U21 reprezentaciju Slovenije. Kako trenutno nema baš najbolji status u italijanskom trećeligašu Vis Pesaru, ideja dolaska u Slobodu vrlo mu je privlačna.

"Interesovanje je obostrano, razgovarali smo... Mislim da ću doći na posudbu do kraja sezone. Vidjet ćemo u narednim danima šta će od cijele priče biti", kazao nam je Golubović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Golubović je ranije u Italiji nastupao još za Catanzaro i Materu, dok je u Sloveniji nosio dresove Domžala, Triglava i omladinskih selekcija Olimpije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi