Dolazak Marinovića promijenio stvari

Haris Handžić ostaje na Koševu?

Samir Mlaćo

Nogometaši Sarajeva uskoro će krenuti sa pripremama za drugi dio sezone.

Za sada nema puno informacijama o mogućim odlascima i novim imenima, a SportSport.ba saznaje kako će napadač Haris Handžić prema svemu sudeći i u drugom dijelu sezone nositi dres bordo tima.

Handžić je prije par mjeseci bio na korak od odlaska s Koševa, no dolaskom na čelo štručnog štaba Vinka Martinovića moglo bi doći do preokreta. 

Marinović je već sarađivao sa Handžićem, te cijeni njegove igračke ali i ljudske kvalitete i od odlaska napadača vjerovatno neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi trener Bordo tima tako će na raspolaganju imati Handžića koji je ove polusezone upisao 13 nastupa u tri takmičenja, te dodao po tri pogotka i tri asistencije.

Važeći ugovor sa FK Sarajevo ima do ljeta ove godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.