Hadžić: Izbor novog trenera nije bilo lagan jer je tu bilo dosta kvalitetnih kandidata

Marinović stigao u bordo klub

Hadžić: Izbor novog trenera nije bilo lagan jer je tu bilo dosta kvalitetnih kandidata

E. Čaušević

U prostorijama FK Sarajevo danas je održana press konferencija na kojoj je predstavljen novi trener bordo kluba.

Kormilo ekipe s Koševa preuzeo je Vinko Marinović koji je danas zvanično predstavljen u prostorijama kluba. Pored Marinovića medijima se obratio i koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo Emir Hadžić.

"Dobili smo novog trenera i svi ste upoznati o kome se radi. Izbor novog trenera nije bilo lagan zadatak jer je tu bilo dosta kvalitetnih kandidata. Odluka je pala na Marinovića i sretni smo kada vidimo njegov rad s mladim igračima što se uklapa u rad kluba i sretni smo što je tu".

Šta je s igračima kojima ističe ugovor na kraju sezone, da li će na tribine ako ne produže kao Adukor prethodne sezone?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S šefom smo već pričali oko tih igrača. Adukor je prošle godine bio na tribini jer niko nije veći od kluba, a mi smo željeli da produžimo s njim saradnju. S ovima koji sada ističe saradnja smo pričali i vidjet ćemo šta će biti. Pregovaramo s onima koje želimo da ostanu, a ako neko odbije da pomogne klubu ili postupi kao Adukor onda će na tribine", dodao je Hadžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
A ako ne krene ,ti ces opet izvuci dupe i nastradace neki novi musemic,a ti ces opet biti nevin ,lokalni frajeru.
1 4
VelaHavle
Hadzija pi**o ODLAZI
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi