Senad Repuh postaje bivši

Jedinstvo ima novog trenera?

Uz promjene u igračkom kadru, Jedinstvo će, po svemu sudeći, dobiti i novog trenera.

Bišćani su polusezonu u 1. ligi FBiH okončali na 14. poziciji i u narednom periodu im slijedi grčevita borba za opstanak, a kako bi se izbjegao crni scenarij vodstvo kluba prethodnih sedmica ne miruje.

Pregovori se vode s nekoliko fudbalera, već je stigao golman Igor Marković, a u narednim danima će i novi trener. Tokom pauze je odlučeno da se ne nastavi saradnja sa Senadom Repuhom umjesto kojeg će na kormilo "crveno-bijelih" najvjerovatnije stići 37-godišnji Muhamed Berberović, koji je ranije s uspjehom vodio cazinsku Krajinu.

Da je s Berberovićem više-manje sve dogovoreno potvrdio nam je i jedan od čelnih ljudi bihaćkog kluba. 

Uz to što je radio u Krajini, Berberović je također bio angažovan i u reprezentaciji BiH kao jedan od asistenata u U-15 selekciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.