NK Jedinstvo dobija teren s umjetnom travom
Foto: S. Balić

Grad Bihać osigurao sredstva

NK Jedinstvo dobija teren s umjetnom travom

NK Jedinstvo uskoro će dobiti teren sa umjetnom travom.

U posljednjih godinu dana na stadionu Pod borićima u Bihaću urađeno je nekoliko infrastrukturnih projekata. U saradnji sa IOM-om postavljen je novi krov, zatim su uređene svlačionice, a u proljeće kreće s gradnjom i teren s umjetnom travom.

Potvrdio je to i bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić, koji je, između ostalog, kazao kako će iz budžeta za gradnju istog biti izdvojeno ukupno 400.000 KM.

"Dugujem zahvalu vijećniku Asmiru Budimliću na pomoći u ovom projektu i što je prepoznao njegov značaj za klub. Na ovome se nećemo zaustaviti", poručio je predsjednik Jedinstva Aldin Kulenović pod čijim je vodstvom, uz infrastrukturne projekte, u proteklom periodu sanirano i više od 100.000 KM duga. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Realizacija ovog projekta će svakako olakšati trenažne aktivnosti fudbalerima Jedinstva, a najviše će dobiti oni najmlađi koji će imati uslove za kvalitetan rad i napredak, što prethodnih godina i nije bio slučaj.

Nisu to jedine novosti koje dolaze iz Bihaća. Posljednjih dana se uveliko govori o tome da bi na mjesto predsjednika kluba mogao doći ugledni bihaćki privrednik i direktor kompanije Meggle Kemal Hrnjić s kojim se već neko vrijeme vode pregovori.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
bravo za bihac. samo maprined do PL
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi