Foto - EPA

Fudbaler Bayerna iskren

Muller brutalan prema Niki Kovaču: Ako vas žena pošalje u šoping s uputama, znate šta trebate kupiti

Midhat Šljivak

Fudbaler minhenskog Bayerna Thomas Muller imao je zaista težak period u klubu dok je Bavarce sa klupe predvodio hrvatski trener Niko Kovač.


Ipak, njegovim odlaskom i dolaskom Hansija Flicka, Muller je ponovo 'oživio' i igra mnogo više nego kod Kovača, što ga svakako čini mnogo sretnijim.

O znanju nekadašnjeg trenera i onom što pruža Hansi Flick Muller je bio sasvim iskren.

"Ako vas žena pošalje u šoping sa jasnim uputama, onda tačno znate šta trebate kupiti. Ali, ako vam ne objasni na pravi način, stajat ćete ispred polica i onda je veliki rizik da večera neće biti dobra kao što je trebalo da bude", rekao je Muller.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Očigledno je da Muller nije uživao na terenu dok je bavarskog velikana vodio hrvatski trener, ali srećom po njega, on je već odavno bivši

Iskusni napadač je ove sezone nastupio u 25 utakmica i ostvario je učinak od pet golova i 13 asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.