Potpisan dvogodišnji ugovor

Čelik se pojačao: Stigla i bivša nada Sarajeva

Nekada veliki talenat Sarajeva Sanin Klarić nova je akvizija Čelika,

Prethodnih dana se činilo da će 20-godišnji fudbaler svoju karijeru nastaviti u Rudaru iz Kaknja s kojim je trenirao nekoliko dana, no na kraju će, ipak, svoju karijeru nastaviti na Bilinom polju.

Klarić je doputovao u Zenicu i pojavit će se na današnjoj prozivci koju će u poslijepodnevnim satima održati Umit Ozat, a sa crno-crvenima je potpisao ugovor na dvije godine.

Angažovanjem Klarića dodatno se zaoštrila konkurencija na napadačkoj poziciji, a tu će novi trener imati na raspolaganju i Nermina Hajdarevića koji se vraća sa posudbe iz makedonskog Shkupija.

Podsjetimo, od novih imena u Čelik je dosad stigao još Semir Bajraktarević koji je posljednju epizodu imao u Albaniji, tačnije Flamurtariju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.