Jamak i Okić napuštaju NK Čelik

I Čelik i igrači žele isto

Jamak i Okić napuštaju NK Čelik · Saznajemo

E. Škorić

Nermin Jamak i Ševko Okić morat će potražiti nove klubove.

Iako su bili konstantni u dresu Čelika proteklih mjeseci, ovaj dvojac u drugom dijelu sezone neće biti na raspolaganju novom treneru zeničkog kluba Umitu Ozatu.

Neslužbeno, obojica su tužila klub zbog neisplaćenih obaveza, ali kako saznajemo, ni u klubu nisu zainteresirani za njihovim uslugama pa se nekako sporazumni raskid kojim bi obje strane bile zadovoljne čini kao najizglednija i najrealnija opcija.

Tridesetjednogodišnji Okić je u prvom dijelu sezone upisao 13 premijerligaških nastupa i upisa je tri asistencije, a u klub je došao u ljeto 2018. iz Radnika, dok je ranije igrao i za Sarajevo, Velež te Istru i Rudar Labin u Hrvatskoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dvije godine stariji veznjak Jamak također je u Čelik došao u ljeto 2018. godine, a u prvom dijelu sezone je u 15 premijerligaških nastupa upisao jednu asistenciju.

S obzirom na premijerligašku reputaciju koju su stekli, ubrzo možemo očekivati da pronađu nove angažmane.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
okic nula bodova neka ide
0 5
Samoiskreno
Klosari obojica, cuj tuzili a za 2 godine zajedno obojica imaju 2 asistencije mrs stoko treba vas pljuvati kad vas se vidi imate srece sto su na jugu djeca koje se niko ne boji pa mozete raditi sta hocete.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi